WooCommerce 4.0 Update

Meer dan 3,8 miljoen websites over de hele wereld gebruiken momenteel WooCommerce. Het is geen verrassing, want de plugin integreert naadloos in de WordPress-interface. Constante verbeteringen aan WooCommerce maken het heel eenvoudig om een krachtige webshop te bouwen en beheren.

Verbeteringen

De eCommerce plugin voor WordPress heeft zojuist een grote update uitgebracht. Dit zijn de verbeteringen die je kunt verwachten:

  • WooCommerce Admin wordt een basisfunctionaliteit van het platform
  • Verbeterd beheer van bestellingen in het activiteitenpaneel
  • Actieplanner verplaatst data automatisch naar aangepaste tabellen

WooCommerce Admin

De WooCommerce Admin helpt je bij het beheren van jouw webshop door je te voorzien van belangrijke statistieken over je inkomsten, bestelling, producten, enz. Een eerder toegevoegde plugin, WooCommerce Admin, wordt een basisfunctionaliteit van WooCommerce met de nieuwe update.

Activiteitenpaneel

De nieuwe versie van het activiteitenpaneel geeft je toegang tot belangrijke functies vanaf ieder WooCommerce-scherm – desktop en mobiel. Verbeterde consistentie tussen apparaten in combinatie met upgrades voor de ‘Order Management Flow’ creëren een algeheel betere gebruikerservaring. Wel moet je WordPress 5.3+ hebben om de volledige voordelen van deze functie te kunnen benutten.

Actieplanner

Eerdere versies van de actieplanner bewaarden gegevens met een aangepast berichttype. WooCommerce 4.0 brengt aangepaste tabellen naar de actieplanner, wat zorgt voor betere prestaties. Volgens WordPress vermindert de update de databaseruimte fors, de tijd die je nodig hebt voor het maken van nieuwe acties en het ophalen van gesorteerde actielijsten. Als je meer wilt lezen over andere kleine verbeteringen, ga dan naar de actieplanner pagina.

Woosa staat achter je

Ons team streeft ernaar jou premium plugins te bieden die goed werken. We weten hoe belangrijk het voor jouw bedrijf is om een goed draaiende website te hebben. Daarom testen we onze plugins voortdurend bij elke WooCommerce-update om ervoor te zorgen dat je geen enkele klant mist. De nieuwe WooCommerce 4.0 is volledig compatibel met alle Woosa plugins. ‘Commits’ zijn tijdelijk niet beschikbaar, maar alle belangrijke functies werken zoals bedoeld.

Wil je een WooCommerce plugin ontwikkelen? 

Een licentie aanvragen van een Woosa plugin betekent dat je een plugin hebt die naadloos met je website werkt, ongeacht updates. Installeer het en laat de rest aan ons over! Op zoek naar een specifieke plugin die is afgestemd op jouw behoeften? We kunnen je helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van een plugin, neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk een van onze bestaande plugins.