Beste dropshipping producten tijdens COVID-19

Waar wacht je nog op?

Start jouw 7 dagen gratis proefperiode!

Het coronavirus blijft zich verspreiden en de vraag naar online winkelen is nu groter dan ooit. De epidemie verandert de manier waarop mensen winkelen. Er wordt consumenten aangeraden om binnen te blijven en sommigen hebben voor online winkelen gekozen om aan een aantal basisbehoeften te voldoen. Als eigenaar van een webshop is het belangrijk om te weten hoe je jouw website kunt stroomlijnen om de meest gevraagde producten aan te bieden en de inkomsten te maximaliseren. Hier zijn enkele van de meest populaire producten die je in jouw online winkel kunt verkopen.

Volgens consumentenpsycholoog Kit Yarrow kopen mensen momenteel om te voldoen aan de volgende behoeften: beschermen, entertainen en verbinden

Beschermen

Tot de belangrijkste productcategorieën behoren producten die consumenten nodig hebben om zich voor te bereiden op het virus. Er is veel vraag naar producten voor gezondheid en persoonlijke verzorging. Gezondheid is misschien wel de grootste zorg van mensen over de hele wereld en velen zoeken naar manieren om zich te beschermen tegen de recente dreiging. Hier zijn enkele gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten die je zou moeten overwegen voor jouw dropshipping-bedrijf.

  • Luchtreinigers

Ontworpen om de lucht van schadelijke allergenen en andere onzuiverheden te filteren. Luchtreinigers zijn populaire items in tijden van het coronavirus. We hebben allemaal meer tijd thuis doorgebracht voor werk of studie en de lucht kan vervuild raken.

  • Thermometers

Naast ademhalingsproblemen is koorts een van de belangrijkste symptomen van COVID-19. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu moet iemand de huisarts bellen als de temperatuur hoger is dan 38 graden Celsius. Daarom is het belangrijk om thuis een thermometer bij de hand te hebben om je temperatuur te meten.

  • Tondeuses

Er is veel vraag naar tondeuses en andere haarverzorgingsproducten, aangezien kappers en kappers in Nederland tot 28 april gesloten blijven. Landelijke sluitingen hebben mensen gedwongen hun toevlucht te nemen tot het knippen en verven van hun eigen haar.

Entertainen

Overheden over de hele wereld hebben opgeroepen tot landelijke quarantaines. Mensen kunnen niet langer naar de film gaan, minigolf spelen of deelnemen aan andere recreatieve en sociale activiteiten. Mensen hebben hun toevlucht genomen tot andere vormen van entertainment om zich in deze moeilijke tijden bezig te houden. Hier zijn enkele entertainment producten die je in jouw webshop kunt aanbieden.

  • Bordspellen / Puzzels

Een populair alternatief voor de meeste mensen is bordspelletjes spelen. Bordspellen zijn zelfs zo populair geworden dat het aandeel van Hasbro in prijs is gestegen vanwege de grote vraag naar vermaak tijdens de epidemie. Profiteer van de hype en begin met het aanbieden van puzzels en andere bordspellen in jouw webshop.

  • Computerspelletjes

Videogames zijn een ander geweldig alternatief om je bezig te houden en verbonden te blijven met je vrienden. Er zijn veel mogelijkheden voor webshops om stroomadapters, HDMI-kabels, headsets, gaming toetsenborden en andere gaming accessoires aan te bieden.

  • Yoga Matjes

Vanwege de sluiting van alle sportclubs en sportscholen zijn de bewegingsmogelijkheden beperkt. Individuele sporten zoals yoga, hardlopen en fietsen zijn goede alternatieven voor mensen om toch te kunnen blijven bewegen in tijden van de ‘Social Distancing’. Yogamatjes en andere fitnessapparatuur kunnen een goede aanvulling zijn op je webshop of dropshipping bedrijf. In feite stijgen yogamatten en weerstandsbanden enorm op de bestsellers-lijst van Amazon.

  • Keuken Apparatuur

Aangezien restaurants gesloten zijn, worden velen van ons gedwongen om koken te integreren als onderdeel van onze dagelijkse routine. Koken vereist de juiste kookapparatuur en dat is waar de mogelijkheid zich voordoet voor dropshipping bedrijven. Winkels met kookgerei zijn momenteel gesloten vanwege overheidsmaatregelen en online winkelen voor potten en pannen is de enige mogelijkheid voor de meeste consumenten. Bakken is zo populair geworden dat er een tekort aan meel en gist is ontstaan. 

Verbinden

In deze tijd van isolatie is het belangrijk om verbonden te blijven met degenen die ertoe doen. Gelukkig hebben we veel online media om met vrienden en familie te communiceren. Er zijn echter enkele producten die essentieel zijn om thuis te werken en te studeren. Hier zijn enkele suggesties voor items die jij in je webshop kunt aanbieden.

  • Webcam

Thuis werken en studeren betekent op dit moment videobellen. Om een succesvolle bijeenkomst te houden, is het erg belangrijk om over de juiste apparatuur te beschikken. Een webcam is het belangrijkste hulpmiddel om vanuit huis een presentatie te geven of een lezing te geven. 

  • Kantoorbenodigdheden

De meeste niet-essentiële werknemers zijn aangespoord om tijdens de epidemie vanuit huis te werken. Thuiswerken vereist een aantal kantoorbenodigdheden die momenteel niet beschikbaar zijn vanwege sluitingen van winkels.

Dit zijn slechts enkele van de vele populaire producten die verkocht worden tijdens de quarantaineperiode van het coronavirus. Elk product dat aan de hierboven geschetste behoeften voldoet, zal waarschijnlijk zeer goed presteren in jouw webshop.

Wil je een krachtige webshop bouwen voor je dropshipping producten?

Bekijk onze volledige lijst met Woosa plugins om jou te helpen een succesvol dropshippingbedrijf of een webshop te bouwen. Op zoek naar een specifieke plugin die is afgestemd op jouw behoeften? We kunnen je helpen bij het ontwikkelen en onderhouden van een plugin, neem contact met ons op voor meer informatie op 020 – 225 19 80 of stuur ons een e-mail op [email protected].