wordpress-plugin-uploaden

Hoe moet ik de plugin uploaden?

Nadat je de bol.com WooCommerce plugin hebt aangeschaft, ontvang je van ons een ZIP-bestand. Deze kun je downloaden op de volgende manier:

Schaf de proefperiode via onze website aan, om de plugin te kunnen downloaden. Zodra de proefperiode succesvol is geactiveerd, ontvang je een e-mail met de directe downloadlink naar het ZIP-bestand. Ontvang je deze e-mail niet? Dan kun je de plugin ook downloaden via onze website in jouw account.

Het gedownloade heeft de volgende naam: woosa-bol.v1.0.5.zip. Let op! Deze bestandsnaam kan verschillen in verband met de gepubliceerde versies van de plugin.

Heb je de plugin gedownload? Dan kun je het ZIP-bestand op twee verschillende manieren installeren op je website:

  • Via de WordPress backend;
  • Via de FTP-server.

Via de WordPress backend

Om de plugin te uploaden via de WordPress backend, heb je alleen het ZIP-bestand nodig welke je kan downloaden via Woosa.

  1. Ga naar de Plugins pagina in je WordPress backend en klik bovenin bij naast de paginatitel op Nieuwe plugin
  2. Klik vervolgens bovenin naast de paginatitel op Plugin uploaden
  3. Kies het ZIP-bestand welke je zojuist hebt gedownload van Woosa en klik opNu installeren
  4. Is de plugin geïnstalleerd? Dan kun je klikken op Activeren

Via FTP-server

Je dient als eerste het ZIP-bestand uit te pakken. Er verschijnt dan een normale bestandsmap. Log vervolgens in op jouw server via een FTP-client, bijvoorbeeld FileZilla. Ga naar de map waar WordPress geïnstalleerd staat en volg het pad: /wp- content/plugins/. Je kunt de lokale bestandsmap vervolgens plaatsen in de plugins map op jouw server. De bestandsnaam van de bol.com WooCommerce plugin nadat het ZIP-bestand is uitgepakt, is woosa-bol.

Heb je de plugin succesvol geupload? Dan verschijnt deze bij alle geïnstalleerde plugins. Ga naar Plugins en klik op Geïnstalleerde plugins om de bol.com for WooCommerce plugin te activeren.

Ga terug